0920-222 552 info@bothniagruppen.se

 Vi på Bothniagruppen brinner för Norra Sverige!
Det kommer krävas stärkta samarbeten, konkurrenter som blir samverkanspartners, nya typer av företagskonstellationer kommer att bildas och växa fram. Därav tillsammans med ett av Norrbottens starkaste varumärken och våra kompisar på Luleå hockey försöker vi dra vårt strå till stacken genom att anpassa våra utbildningar efter nya tider och samtidigt vara med och bidra ekonomiskt.
#Tillsammansförframtiden

Hjälp oss stötta Luleå Hockey genom att boka er utbildningen genom oss, se på våra webbutbildningar eller Livestreamade utbildningar om ni önskar utbildas på distans, vi kör fortsatt på med våra öppna utbildningar över hela regionen.

Kontakta oss på: info@bothniagruppen.se, 0920-222 552.

Vid bokning av utbildningar uppge Luleå Hockey