0920-222 552 info@bothniagruppen.se

Tillsammans för #ettstarkarenorrland” erbjuder Bothniagruppen och Affärsliv w3 gemensam kompetensutveckling!
Utveckla ditt sälj – bli trygg och våga

EN UTBILDNING I ATT SÄLJA FÖR ALLA I EN ORGANISATION OAVSETT TIDIGARE SÄLJVANA. UTBILDNINGEN RIKTAR SIG FRÄMST TILL DE SOM INTE HAR EN TITEL SÄLJARE, MEN SOM MÖTER KUNDER, LEVERANTÖRER OCH SAMARBETSPARTNERS I SIN VARDAG.

 

Vad händer på ett företag när alla, oavsett titel, förstår att försäljning sker dagligen i alla relationer vi har? Vad händer med lönsamhet och kundnöjdhet när vi ligger steget före och tillgodoser kundens behov i den dagliga kontakten?

I den här utbildningen går vi igenom vad försäljning är, vem som är en säljare, hur man säljer och till vem. Kursdeltagaren får lära sig hur de kan hitta sin motivation till att sälja och hur de kan anpassa sitt sälj så att det känns bekvämt för person och yrkesroll.

Det är allas jobb att sälja och vi gör det varje dag. I relationer säljer vi in budskap, köpslår om läggningar av barnen och utekvällar med kompisgänget. På jobbet säljer vi in idéer och förbättringar till chefen och teamet. Genom att förstå hur vi kan använda oss av sälj i kontakten med kunder, leverantörer och samarbetspartners så kan vi öka företagets resultat.
Mål med utbildningen
Att få alla i en organisation, inte bara säljarna, att bli medvetna om utvecklingspotentialen för både individ och företag med ett säljande förhållningssätt. Att kursdeltagaren ska känna sig trygg med att inta en mer säljande roll på företaget och bidra till att öka företagets resultat.

Utbildningledare –
Helena Eriksson är kompetensrådgivare vid Affärsliv w3 i Skellefteå. Helena har en bakgrund inom handeln som regionchef för Gina Tricot och centrumledare för köpcentret Citykompaniet. De senaste åren har Helena drivit eget bolag och konsultat inom sälj och marknadsföring, lanserat ett eget tvålmärke med lokala dofter och skapat ett hållbart butikskoncept Elva Bruk. Helena har erfarenhet av att utbilda inom sälj och marknadsföring från Yrkeshögskolan i Skellefteå och är en uppskattad föreläsare inom ämnet

Deltagaravgift
5 750 kr inkl. dagskonferens, kursmaterial, intyg.
Utbildningsort
Luleå i maj (datum planeras)
Skellefteå (datum planeras)
Anmälan/frågor
Via telefon eller mail
0920-22 25 52, 070-236 29 15 info@bothniagruppen.se,
caroline.sommerich@aw3ab.se
Minst 8 anmälda krävs för att utbildningen ska bli av