0920-222 552 info@bothniagruppen.se

Bothniagruppen och HR-Kompassen AB bjuder in till en öppen utbildning för alla som vill och är intresserad av service och sälj.
Bothniagruppen AB strävar efter att vara en modern och hållbar utbildningspartner inom de flesta verksamhetsområdena i norra Sverige. Våra koncept inom personlig utveckling sker i samverkan med HR-Kompassen AB.
______________________________________________________________________

Service- och säljutbildning för dig som möter kunder av olika slag
Det finns ingen mall för hur en riktigt duktig säljare ska vara och du har säkert någon gång känt frustration över vissa kunder du möter, varför det inte blir något avslut, varför de inte förstår dig, varför det tar energi osv. Du kanske någon gång har känt massa energi, nöjdhet och bra kontakt med vissa människor men inte riktigt vet varför. Detta kommer du få veta mer om under dessa två intensiva dagar då vi kommer arbeta med mötet med människor utifrån den du där och vilka styrkor du har.

Den här utbildningen kommer göra att du kommer hitta din personliga stil som gör att du kommer att kunna anpassa och möta människor och kunder på ett mer framgångsrikt sätt än tidigare. Du kommer kunna hantera dina utmanade kunder och därmed också spara energi och känna mer glädje i ditt arbete.

Syftet med utbildningen?
Syftet med utbildningen är att du ska hitta dina styrkor i ditt arbete som säljare oavsett kund och bransch. Kundbemötande är viktigt oavsett arbete. Det är viktigt att hitta och använda sina styrkor och få verktyg när man ska möta alla olika typer av människor.

Vem bör delta?
Alla som arbetar med service och sälj, oavsett bransch.

Valda delar av innehåll

  • Vem är jag som säljare? Personanalys – röd, blå, gul, grön
  • Vem är min ”kund”?
  • Vilka styrkor har jag?
  • Vilka utmaningar har jag?
  • Vilka verktyg behöver jag?
  • Vilka behovsfrågor bör/ska jag ställa?
  • Det blir teori blandat med träning.
  • Värdskap – vad är det?!

Datum och ort
Gör intresseanmälan

Deltagaravgift
11 900kr inkl. konferens, personanalys, enskilt coachtillfälle och kursmaterial. Exkl moms

Plats och lokal
Meddelas vid anmälan

Anmälan/frågor
Via telefon eller mail
0920-22 25 52, info@bothniagruppen.se

Bokningsvillkor
Bokningen är bindande. Om du får förhinder kan platsen överlåtas till en kollega.

Avbokning

Vid avbokning senast 2 veckor före kursstart debiteras 0 % av avgiften. -Vid avbokning 2 – 0 veckor före kursstart debiteras 100 % av avgiften.

Utbildningsledare
Jessica Forsén Löfgren – HR-Kompassen
Utbildad beteendevetare och organisationskonsult med lång erfarenhet inom ledarskap- och organisationsutveckling.

Jessica är en mycket närvarande och engagerad utbildare, föreläsare och organisationskonsult.
Hon brinner för att arbeta med grupp-, organisation- och personlig utveckling. Hon vill göra nytta och få organisationer och företag att bli mer lönsamma, nå sina mål samtidigt som de får högre arbetsglädje och mindre sjukfrånvaro. Jessica har bl a utbildning inom medling, förhandling, konflikthantering, kommunikation, ledarskap, pedagogik, psykologi och sociologi samt egen erfarenhet av att arbeta som chef och ledare. Hon har stöttat chefer och ledare i 20 år. Förutom sin långa erfarenhet som organisationskonsult har hon arbetat som säljare sedan hon var 13 år. Jessica brinner för service oavsett tillfälle och yrke.