0920-222 552 info@bothniagruppen.se

Effektiv kommunikation

Med DISC kommunicerar du effektivare!

En effektiv kommunikation är avgörande för att dina medarbetare, kunder och kollegor ska uppfatta dig rätt och för att kunna samarbeta effektivt. Vill du nå fram med ditt budskap? Upplever du att det är svårt att nå fram genom bruset? Då är denna utbildning klockren för dig!

Kommunikation är inte alltid så enkelt. Som chef, ledare eller medarbetare är det viktigt att du lär dig säga en sak på flera olika sätt för att nå fram. Vi människor har en förmåga att krångla till det, oavsett om det gäller att ge feedback eller att hålla ett föredrag inför en publik. Vi behöver bli mer medvetna om vår egna kommunikation för att kunna förstå andras.

”Effektiv kommunikation” är en utbildning där du under 1 dag och 1,5 h individuell handledning får träna på dina kommunikativa styrkor och svagheter. Vi utgår från din DISC-analys och pratar om hur du, efter ditt resultat, kan bli bättre på att nå fram till olika typer av människor.

Inför utbildningen
Inför utbildningen kommer du att få genomföra en DISC-analys via nätet. Du kommer få en inloggning via mailen.

Under utbildningen:
Under heldagen får du se din DISC-profil. Utifrån ditt resultat kommer du få lära dig hur du kommunicerar, dina styrkor, vad du behöver tänka på samt hur du kan kommunicera med andra färger.
I slutet skriver vi en kommunikationsplan – vad behöver du ta med dig?

Efter utbildningen:
Följer vi upp med 1,5 h individuell handledning tillsammans med din kursledare.

Kursinnehåll

  • Personlig beteende-& kommunikationsanalys (DISC)
  • Verktyg för att kommunicera bättre
  • Stress, drivkrafter, motivationsfaktorer för respektive färg
  • God arbetsmiljö för dig och för andra
  • Med mera

 

Kursledaren:
Jessica Forsén Löfgren är utbildad beteendevetare och organisationskonsult med lång erfarenhet inom ledarskaps-, grupp- och organisationsutveckling. Jessica är mycket närvarande och engagerad utbildare, föreläsare och handledare. Hon brinner för att arbeta med människors utveckling, både enskilt och i grupp. Hon vill göra nytta och bidra till att företag och organisationer blir än mer lönsamma, får högre arbetsglädje och mindre sjukfrånvaro samt blir en än mer attraktiv arbetsgivare.

Kursdatum: Gör intresseanmälan

Deltagaravgift: 6 900 inkl. dagskonferens, DISC-Analys, uppföljning egen handledning av profil 1,5 h av DISC-analys, kursmaterial och diplom.

Plats och lokal
Meddelas vid anmälan

Anmälan/frågor
Via telefon eller mail
0920-22 25 52, info@bothniagruppen.se

BOKNINGSVILLKOR
Bokningen är bindande. Om du får förhinder kan platsen överlåtas till en kollega.

Avbokning

Vid avbokning senast 2 veckor före kursstart debiteras 0 % av avgiften. -Vid avbokning 2 – 0 veckor före kursstart debiteras 100 % av avgiften.