0920-222 552 info@bothniagruppen.se

Bothniagruppen och HR-Kompassen AB bjuder in till en öppen  
Bothniagruppen AB strävar efter att vara en modern och hållbar utbildningspartner inom de flesta verksamhetsområdena i norra Sverige. Våra koncept inom personlig utveckling sker i samverkan med HR-Kompassen AB.
______________________________________________________________________
Kommunikation och ledarskap
Med denna utbildning förbättrar du din kommunikation som leder till att du blir effektivare och får mer energi, blir lönsammare och en bättre ledare. Du får även verktyg som gör att du lättare kan nå andra människor samt omge dig med ”rätt” personer.

Genom att få ökad förståelse av dig själv får du ökad förståelse för andra, på det sättet blir du en bättre kollega, ledare och partner. Efter utbildningen kommer du ha en plan och verktyg för hur du kan använda dina styrkor och utvecklingsområden så att du utmanar dig själv och dina mål.

I utbildningen ingår även en egen personprofil samt eget coachtillfälle.

Utbildningen är två dagar. Mycket fokus på kompetenshöjning genom teori och praktik, därefter blir det att göra enkel övning på ”hemmaplan” för att sedan få fler verktyg dag två. Med praktisk övning och utvärdering kommer resultat.

Personprofil – vad är det?

  • RÖD BLÅ GUL GRÖN – fyra olika energier som alla behövs
  • Vilka färger har du? På gott och ont.
  • Genom profilen får du många nya insikter både om dig själv och andra

Valda delar av innehåll

  • Personanalys
  • Coaching utifrån profil
  • Teorier kring ledarskap och grupputveckling
  • Reflektioner kring egna styrkor och utvecklingsområden
  • Övning kring andras beteenden
  • Vilka åtgärder är arbetsgivaren skyldig att vidta om kränkande särbehandling eller trakasserier uppstår
  • Verktyg som du behöver för att bli en bättre ledare, säljare, kollega

Kursledare:
Jessica Forsén Löfgren – HR Kompassen
Erfaren beteendevetare och konsult.
Jessica är en mycket närvarande och engagerad utbildare, föreläsare och organisationskonsult. Hon brinner för att arbeta med grupp- och personlig utveckling. Att få fram det bästa ur grupp eller en individ gör att hon blir tillfreds och fylls av glädje. Alla människor har sådan inre potential men kan ibland behöva lite stöd på vägen för att hitta det. Jessica är utbildad i konflikthantering samt den norska modellen Faktaundersökning som tillämpas när man ska utreda om kränkande särbehandling skett. Jessica har många års erfarenhet som HR-chef som hon delar med sig av.

Datum och ort
Gör intresseanmälan

Deltagaravgift
11 900kr inkl. dagskonferens, DISC-analys, personlig coaching av DISC-analys och kursmaterial. Exkl moms

Plats och lokal
Meddelas vid anmälan

Anmälan/frågor
Via telefon eller mail
0920–222 552, info@bothniagruppen.se, jessica@hrkompassen.se